Dag 6 på rehabilitering

    - Dato:
  • 26.05.2011
  • - Klokken:
  • 08:30
  • - Kategori:
  • Rehabilitering
  • - Hilsener: 0

Dagens Timeplan : 

 

09.00 - 10.00 : Bevegelsesgruppe
10.00 - 10.30 : Time med sykepleier
11.15 - 12.00 : Spinning
14.00 - 15.00 : Dans

Og rett etter dansen er jeg on my way home ! Det skal bli så godt å komme hjem til leiligheten igjen. Til min kjære. Til lille Sid. Til sengen min. Jeg gleder meg sånn !

Grunnen til at jeg reiser hjem idag er rett og slett fordi vi har utrolig lite program på Fredag , og det programmet vi har er noe jeg ikke trenger å være med på. Også får jeg jo mer ut av helgen. Jeg får mer tid ilag me kjæresten min som jeg har vært ilag med i 1 år på Lørdag.

Bevegelsesgruppe aner jeg ikke hva er ,så det skal bli spennende å finne ut. 

Timen med sykepleier er bare for å snakke om hvordan ting går nå.

Spinningen gruer jeg meg litt til. Men samtidig så tror jeg det skal bli interessant å prøve det også.  

Dansen har jeg også litt blandene følelser for. Jeg har veldig lite koordinasjon i kroppen så dans det får jeg ikke til. Spesielt ikke swing eller vals eller noe i den duren. Så jeg krysser fingrene for at det ikke blir det.

Når jeg nå drar hjem så blir dataen liggende igjen her. Det vil si at jeg skal ha en helg uten data og bare kose meg ilag med verdens beste kjæreste som faktisk kjøpte Zumba til meg igår bare fordi jeg sa det var så artig ! Jeg har lenge hatt lyst til å kjøpe meg zumba , og var tenkt til å gjøre det nå som jeg har fått prøvd det. Men så gjorde han det. Han kjøpte det til meg !

Etter jeg postet innlegget om dagen igår så ble det jo mer trening da.
Zumba 1 time .
Jogging på tredemølle 5minutt .
Fraspark med beina : 60 kg - 30 ganger
Styrke bakre lårmuskler : 5kg - 30 ganger
Forskjellig styrke øvelser.

Så alt i alt så trente jeg ca 3,5 time igår. Og det er jeg stolt over ! Jeg hadde aldri drømt om at jeg skulle klare å trene så mye ! Jeg kjenner det idag da at jeg har trent. Er ganske stiv i hoftene. Men for alt jeg vet så kan jo det være den berømte morgenstivheten som Fibromyalgi er kjent for . Jeg håper iallefall at det er den , for da fungerer jeg optimalt litt utover dagen.

Helt til slutt så tenkte jeg at jeg skulle dele morgendagens timeplan også.

09.00 - 10.00 : Stavgang
13.00 - 14.00 : Felles basseng 

Aktivitetsplanen.
Slik ser baksiden ut. Der står så klart MYE mer på listen nå. 

 

Til slutt så vil jeg minne dere om mine to samarbeidspartnere. 

Den første har utrolig mye kult og stilig , og noe for en hver smak ! Jeg anbefaler ALLE å ta turen innom. Jeg er sikker på at akkurat DU finner noe du liker. Siden finner du ved å trykke HER.

Den andre samarbeidspartneren min gir deg 10% rabatt på alt du kjøper dersom du skriver inn thunem.blogg.no som rabattkode. Siden finne du ved å trykke HER

Ingen hilsener

Skriv noen ord

hits