Dag 4 på rehabilitering

    - Dato:
  • 24.05.2011
  • - Klokken:
  • 19:43
  • - Kategori:
  • Rehabilitering
  • - Hilsener: 1

Da er nesten denne dagen ferdig. Iallefall så er alle 4 måltidene her over for idag. Jeg har bestemt meg for at jeg IKKE skal spise middag imorgen siden det skal være Baccalao. 

Dagen idag har gått veldig bra egentlig. Turen som jeg gruet meg til var ingenting å grue seg til. Vi fikk tid til å leke litt turister og vi koste oss med wok . Selv om det regnet så var det en fin tur. Jeg fikk også gått litt i nærområdet av der vi var og jeg som amatør fotograf fant jo så klart mye fint å ta bilder av. Skulle gjerne delt noen av dem med dere , men jeg har ikke fått lagt de inn på dataen enda. Så det får nok vente til en annen gang.

Timen med legen var kort og det var ikke mye jeg skjønte. Legen var dansk og veldig vanskelig å forstå og i tillegg så kom hun med en kommentar med en gang som gjorde meg ganske så sint ! Så den timen , eller det kan ikke kalles en time en gang for det var bare 10minutt maks , har jeg ingenting positivt å si om. 

Timen med ergoterapeuten ble ikke slik som den skulle siden hun måtte dra hjem fra jobb litt før planlagt tid. Men vi fikk snakket litt om forskjellige ting og også litt om NAV og hva jeg kan ha rett på der. Rett før jeg gikk til timen så fikk jeg en telefon fra sykepleieren på smerteklinikken som hadde snakket med saksbehandleren min på NAV. Til meg så sa saksbehandleren at jeg ikke hadde rett på noe fra de dersom jeg begynte på skule. At jeg bare kunne drømme om det. Men til sykepleieren så innrømmet hun at det fantes ordninger for de under 26 år. De her inne er også villige til å hjelpe meg slik at jeg får alt i orden til eventuell skolestart. Så nå håper jeg ting ordner seg.

Jeg har jo som alle andre dager hatt en runde på trimrommet. Smarte meg går som regel bare en time før jeg skal noe så da får jeg ikke gått igjennom alt jeg vil. Men litt ble det jo. Og det har kommet noen poeng på aktivitetsplanen idag også. Noe som gjør at jeg er enda nærmere premier.

Dagens treningsøkt :

Ergometersykkel : 30 minutt - 1,4 mil
Fraspark med beina : 60kg - 30 ganger
Romaskin : 5 minutt - 1000 meter
Styrke bakre lårmuskler : 5 kg - 30 ganger
Basseng 1 time etterfulgt av badstu.

Planen er at jeg og et par til skal ned i gymsalen etterpå å spille badminton. Så da blir det jo trim der også.  

En hilsen :)

Torill Anita

24.05.2011 kl.20:22

Danskeleger er desverre som regel vansklige og forstå...

Syns du er flink til å trene!:) Skulle ønske jeg var så flink:)

Skriv noen ord

hits