Resten av dag 2 på rehabilitering og morgendagens timeplan.

    - Dato:
  • 19.05.2011
  • - Klokken:
  • 21:12
  • - Kategori:
  • Rehabilitering
  • - Hilsener: 1

Siden jeg skal en tur hjem i konfirmasjon i helgen så blir det nok ikke blogging i det hele tatt. Og siden timeplanen er vesentlig mye fullere imorgen enn idag så kommer morgendagens timeplan nedenfor sammen med hva jeg har gjort idag. 
Jeg må bare si det. Jeg er nesten stolt av meg selv!

Timen med fysioterapeut gikk veldig bra og jeg har fått en utrolig dyktig fysioterapeut. Heldigvis. Sammen fant vi noe jeg må jobbe med iløpet av oppholdet og over helgen skal jeg ha en ny time med henne.
Jeg har lenge kjent at venstre foten min ikke har vært seg selv etter jeg var lam i den. Musklaturen er generelt sett svakere. Og dette kjente hun godt. Så planen er iallefall at jeg skal prøve å få trene opp styrken i musklaturen slik at foten blir seg selv igjen og fungerer optimalt. Jeg håper iallefall at den skal gjøre det. Men med tanke på at jeg var lam i den så har jeg egentlig lite forventninger. 

Bassengtreningen gikk også ganske bra. Det var utrolig slitsomt så jeg kjente det godt når jeg var ferdig. Gjorde mange forskjellige øvelser. Og noen var så klart mer slitsomme enn andre. Men alt i alt så tror jeg det gjorde veldig godt.

En stund etter bassengtreningen så gikk jeg og ei fra gruppa på trimrommet. Og feilen jeg gjør der er at jeg er så glad i å trene at når jeg først har begynt så fortsetter jeg. Men jeg tror og håper at jeg klarte å avslutte før jeg brant meg for mye. Det gjenstår jo så klart å se hvordan morgendagen blir. Dersom jeg gjorde for mye så vil det gå utover hele helgen min. Noe jeg så klart ikke vil.

Her er iallefall det jeg gjorde på trimrommet :

Syklet 5 km.
Ro-maskin 1 km.
Gå-maskin (Kommer ikke på hva det heter) : 15 minutt
Og en slik maskin for jeg sitter på en stol og sparker fra med beina : 30 kg ca 300 ganger.
Til slutt litt balanse.

En så hard treningsøkt kan jeg ikke huske sist jeg hadde. Men det gjorde så utrolig godt å få trene. Så etter alt programmet er ferdig på ettermiddagen så kommer det nok til å bli en fast runde for meg å gå på trimrommet. Da har jeg iallefall noe å gjøre slik at tiden går litt fortere. (den går sent nok her fra før)..  

Morgendagens timeplan : 

09.30 - 10.00 : Morgenmøte
11.00 - 12.00 : Treningslære
13.00 - 13.30 : Avspenning
13.30 - 14.00 : Time med sykepleier
14.00 - 15.00 : Innføring på trimrom 

Så da er det å pakke litt innimellom og forhåpentligvis rekke å dusje. Så satser jeg på å ta 15.30 fergen fra Liabygda. 
Er det iallefall en ting jeg gleder meg til så er det å treffe igjen kjæresten. Og så klart familien.  

En hilsen :)

scorsese86

19.05.2011 kl.21:15

Hjelpe meg, du må ikke slite deg ut der nå da. Men du får nok sove godt i natt, etter så mye aktivitet i dag. Jeg håper det:-)

Svar: Tusen takk for kommentar. Jeg veit jeg ikke er den eneste som har det slik, men noen dager blir litt for mye. Jeg vet ikke om jeg savner folk, men jeg frykter hele tiden å være brysom for andre og. Du er heldig som har samboer da, jeg skulle gjerne hatt en spesiell person i mitt liv, men jeg klarer ikke å få til noe der heller, så det blir litt vanskelig på slike dager.

Skriv noen ord

hits