Dag 2 på rehabilitering

Gårsdagen : 

Det var så klart noe som skjedde etter at jeg hadde blogget igår . Så nå kommer fortsettelsen. Jeg og ei fra gruppen gikk en tur rundt senteret og samtidig oppdaget vi at vi har felles bekjente. Etter turen så gikk jeg litt rundt på senteret for å prøve å bli litt bedre kjent før kveldsmaten klokken 19. Klokken 20 var det en hel gjeng som skulle i bassenget så jeg kastet meg med. Vannet skulle være 34 grader , men jeg synes det var litt for kaldt. Kunne gjerne vært mye varmere. Men jeg fikk jo kontakt med ei anna fra gruppen som også var 20 år. Så da er det ikke bare meg og de som er 40+ . Det var noe av det jeg grudde meg mest til når jeg skulle hit. 

Dagens timeplan : 

08.30 - 10.00 : Velkomstmøte
12.30 - 13.10 : Time med fysioterapeut
14.00 - 15.00 : Basseng

Dagen idag begynte mye tidligere enn jeg er vant til. Det å stå opp klokken 7 var litt for tidlig , men det måtte til dersom jeg skulle rekke frokosten. Med en gang klokken ringte var det ei fra gruppen som stod utenfor døren og lurte på om jeg skulle ned til frokost. Hive på seg klær og sørge for at jeg såg noe lunde greit ut , også gikk vi ned.  Morgenmøte gikk ganske greit og vi fikk mye informasjon. Noe som forsovidt var ganske greit. Vi fikk også en liten omvisning så da vet jeg litt mer hvor forskjellige ting er. 
Så før klokken er 12.30 nå så er det ingenting som skjer. Utenom at jeg og ei anna skal ut å gå en tur snart. Må en liten tur på butikken så jeg har noe å drikke på rommet.


 Dagens ver i Valldal :

Delvis skyet med litt sol innimellom. Mye vind. 


Bilder tatt fra altanen på rommet. 

4 kommentarer

Mislykket

19.05.2011 kl.10:52

Så fint det var der :)!!

Ha en fin dag videre da søte <3

scorsese86

19.05.2011 kl.18:01

Så flott at du fant noen på din egen alder der. Det hjelper nok litt, jeg husket selv da jeg gikk i en terapigruppe, og til å begynne med var den neste yngste der 35, mens jeg som yngste var 21... men det kom med ei på 25 etter en liten stund, og det gjorde det enklere.

Ser veldig flott ut der, hvordan føler du deg sånn generelt etter fysioterapeut og bading?

Torill Anita

19.05.2011 kl.19:40

Bra du trives og får venner der!:)

Ser ut til å være en koselig plass!:)

Ida Alice :)

24.05.2011 kl.20:45

Ah, ka deilig :) Det såg så fredfult ut der !(: Såg ut som ein plass ein virkelig kan koble ut litt !:) Etter all treninga og informasjons møtene, så kan ein sette seg på altanen å bare drømme seg vekk !:) Herlig <3
Kjekt at du begynde å komme deg til rette vennen <3 Gla i deg :)<3

Skriv noen ord

hits