Dag 1 på rehabilitering

Dag 1 er her. Dagen jeg både har gledet meg til - og gruet meg til. Nå begynner 4uker som jeg håper skal gi meg en ny start på livet. 4 uker som skal gi meg kontroll over sykdommen. 
Jeg vet enda ikke hva jeg kan forvente meg. Jeg vet enda ikke hva jeg kan se frem til og ikke. Men jeg håper at jeg skal få positivt utbytte av de neste 4 ukene. Og dette rehabiliteringsoppholdet.

Hittil har jeg blitt vist rommet.
Hentet tingene mine og plassert de på rommet.
Hatt innskrivningssamtale med team-sykepleier.
Fått nøkkel slik at jeg kan være på internett. (og dermed oppdatere bloggen for dere).

Det neste som skjer er at jeg skal gå litt rundt og prøve å bli litt kjent.
Jeg skal prøve å finne matsalen slik at jeg kan få meg middag.
Og klokken 18 så er det omvisningsrunde rundt på huset.

Så idag er det egentlig ingenting som skjer. Men imorgen skal jeg da møte resten av gruppen , og egentlig så ser jeg frem til det. Team-sykepleieren sa at vi er ca 11 personer på gruppen , så størrelsen passer nok perfekt for meg. (med tanke på angsten). Men hittil så har det faktisk gått overraskende bra meg angsten. Så klart så kjenner jeg den godt med tanke på at jeg er på en ukjent plass. Kjenner ingen. Det er liksom bare meg her. Så angsten er der virkelig.  

 

Tenkte jeg skulle legge med bilder av rommet slik at dere får se hvordan det ser ut. Det er helt enkelt og greit . Selv om jeg synes badet er skummelt. Det er gammeldags. Lite. Trangt. Og skummelt. 

|

 

3 kommentarer

scorsese86

18.05.2011 kl.15:49

Nå får du ha lykke til:-) Det går nok bra skal du se, (det er sånt man sier, men jeg har tro på deg!). Skal du være der hele tiden, i de fire ukene, eller får du permisjon i helgene?

Det med angsten er noe herk, men prøv å ikke la angsten vinne. Jeg kjemper mot min hver dag, og noen ganger vinner den, men jeg har vunnet et par ganger nå i det siste, og det er en god følelse.

Og rommet så bra ut det, men er du redd for dodraugen, siden du mener badet er så skummelt?:p

scorsese86

18.05.2011 kl.19:03

Men i ukene er det et bestemt program, regner jeg med? Blir det både morgen og kveld, eller har du "fri" på kveldene? Skal dere være samlet i en gruppe, eller vet du ikke noe om hvordan det blir? Huff, spørr og graver mye jeg nå!

Det er bra du ikke er så plaget med pollenallergi. Huff, jeg sitter inne og synes synd på meg selv i dag:p Dakkar nesen min!

Katrine Stensland

18.05.2011 kl.21:07

Det her MÅ jo bli bra?? Hvert fall langt bedre enn at det ikke skjer noe? Har troen på at du klarer å få noe ut av det her! Lykke til =)

Skriv noen ord

hits