Meg om sminke , klær og favorittbloggere

En av mine absolutte favorittbloggere har nok en gang gitt meg en utfordring. Denne utfordringen likte jeg faktisk ganske godt , men enda mer liker jeg bloggen til Kathrine ! Jeg anbefaler absolutt ALLE å ta turen innom og bli lesere av bloggen hennes dere også. Dere kommer ikke til å angre !


♥ Hvorfor startet du å blogge?

Det var vel mest fordi det var noe nytt , noe jeg var nysgjerrig på. Derfor fant jeg da ut at dette måtte jeg teste ut litt mer. Og siden så har jeg vel egentlig fortsatt. Nå er blogg en del av meg og min hverdag og uten så hadde hverdagen blitt utrolig kjedelig.

♥Hvilke blogger følger du?

Det er nok en del blogger jeg følger ja. De jeg nevner nå er kun favorittbloggere.

Mer enn bare ord : www.frumaela.com
Kim Iselinn : www.kisselinn.blogg.no
Anne : www.annepannis.blogg.no
Ida Alice : www.idaalicenyheim.wordpress.com
Gudinnene : www.gudinnene.blogspot.com
Dagens Moment : www.dagensmoment.blogg.no
Silje Helen : www.siljemilf.blogg.no
Angelika Andersen : www.baremamma92.blogg.no
Mariemamma : www.mariemamma.blogg.no
Familien Leite Osdal : www.familienleiteosdal.blogg.no

♥ Favoritt Make-up-merke?

Egentlig så er jeg ikke så nøye på hvilket merke det er , men den absolutte favoritt er jo MaxFactor . Av den enkle grunn at det egentlig er det merket jeg har brukt siden jeg begynte å bruke sminke, og at jeg ikke har prøvd så mange andre merker.

♥Favorittklesmerke?
Når det gjelder klesmerker så er jeg ikke nøye i det hele tatt ! Jeg er slik at jeg går inn på en butikk , finner et plagg jeg liker , er det billig nok og jeg har penger så kjøper jeg det. Men jeg har jo mine favoritt klebutikker da. Eller favoritt og favoritt. De butikkene jeg er mest glad i er Cubus , Hennes&Mauritz og BikBok. Ensformig ? Ja, jeg vet.

♥Ditt MÅ-ha-makeup produkt?
Hmm. Det aller første jeg tenker på er Mascara. Det er noen ting jeg bruker hverdag . Eller noen ting er vel feil. Et par ting høres bedre ut , og de par tingene er Hudkrem og Mascara. Men dersom jeg skal noen plass så er det hudkrem , foundation , øyenskygge , mascara og pudder.

♥Favorittfarge?
Åååh. Det varierer så mye ! En periode er det blå , en annen periode svart. Men nå for øyeblikket er det lilla. En dyp lilla farge er det absolutte fineste.

♥ Parfyme?
Parfyme er noe jeg må ha hver dag. Og siden jeg har så mange så varierer det hvilken jeg bruker. Det kommer faktisk helt an på hvilket humør jeg har den dagen. Favoritten nå er nok den som jeg fikk med mamma da hun kom hjem fra Thailand etter å ha vært der på ferie. Hva den heter ? Det kommer jeg ikke på nå. Kanskje skal jeg lage en anbefaling om den en gang så får dere vite hva den heter.

♥Favorittfilm?
Hadde jeg fått det spørsmålet her får 2måneder siden så hadde jeg vridd og vrengt på alt opp i hodet for å prøve å komme på en film å si. Men nå er svaret enkelt og det kommer fort. Min absolutte favorittfilm er Trolljegeren. Jeg elsker den filmen og den er virkelig verdt pengene ! En film jeg absolutt anbefaler til alle !

♥Hvilke land vil du besøke og hvorfor?
Hmm. Jeg har en drøm om å en gang kunne besøke Australia. Rett og slett fordi jeg har et bilde i hodet av at der er fint. Jeg ønsker også å kunne besøke USA en gang , og hvilke byer jeg vil besøke er allerede klart. Andre land på vel være , Skottland , Irland , Hellas (igjen) , Spania(igjen) , Brasil . Ja , det var noen det.

 

2 kommentarer

Anne

20.03.2011 kl.21:27

SV: Jeg leste om den på bloggen din, så startet den! :) Har nettopp lagt den ut! Håper du også har hatt en fin helg søta <3

Kisselinn

24.03.2011 kl.17:51

thnaaw <3 Søta :D Blir helt uten ord over at d faktisk er noen som leser og liker bloggen min :p Skal ta meg til med utfordringen i kveld når jeg har voksentid ;*

Skriv noen ord

hits