Tenk at det allerede er tre år siden!!

    - Dato:
  • 31.01.2011
  • - Klokken:
  • 00:41
  • - Kategori:
  • Hilsener
  • - Hilsener: 1

Da var det blitt 31. Januar , den siste dagen i Januar. 
Den dagen som for tre år siden skulle forandre livet mitt. Den dagen da jeg satt med hjertet i halsen. Tankene var hos de som var på sykehuset. Å konsentrere seg på skolen var noe jeg bare  kunne glemme , men jeg var der uansett for å kanskje prøve å tenke på noe annet. Jeg sjekket mobilen min etter melding hvert minutt , men tiden gikk så sent. Tiden kunne bare ikke gå fort nok.
Hvordan utfallet ble den dagen var det ingen som viste. Vi alle kunne bare be og krysse fingrene for at det gikk bra. Noe jeg gjorde iallefall.
Og bra gikk det! For idag har jeg vert tante i tre år allerede.
Den 31. Januar 2008 klokken 14.02 kom verdens herligste lille gutt til verden. Tre og en halv måned for tidlig.
Den gutten betyr så uendelig mye for meg , og jeg er så glad i han at jeg ikke kan beskrive det med ord.

Det gjør virkelig vondt at jeg ikke får vere sammen med han hver dag lenger slik som før. Det gjør vondt at jeg ikke får se når han gjør nye ting. At jeg ikke kan høre han fortelle hvor gøy han hadde det i barnehagen. Mer vondt gjør det at jeg ikke er der hjemme nå slik at jeg får vere sammen med han på bursdagen. Å se han åpne gaven fra meg. Kjenne at han henger seg rundt halsen min og gir meg en klem.
Fy som jeg savner den gutten!

Jeg kan enda huske dagen som det var igår. Jeg kan enda huske meldingen jeg fikk fra bror. Der det stod "Du blei tante til Tobias klokka 14.02 . Han vege 690 gram å e like store so ei smørboks omtrent."
Jeg kan huske smilet jeg fikk rundt munnen. Den stoltheten som var så uendelig sterk. Tårene som tittet frem i øyekanten. Jeg kunne bare ikke la være å smile. Jeg kunne gå rundt og fortelle alle om hva som hadde skjedd , bare fordi jeg var så uendelig stolt. Da jeg fikk se han dagen etter , ble jeg om mulig enda stoltere.
Han var så liten der han låg i kuvøsen. Men han var så utrolig vakker. 

Jeg føler meg heldig som fikk vere sammen med han nesten hver eneste dag da jeg bodde hjemme. Jeg føler meg heldig som har fått knyttet et så sterkt bånd til han. Jeg føler meg enda mer heldig at det var jeg som fikk ha han hos meg en hel uke da foreldrene var på ferie. Vert eneste minutt jeg får sammen med Tobias er minutter som lyser opp livet mitt i lang tid fremover.

Jeg husker det at etter jeg var ferdig på skolen den dagen for tre år siden. Så tok jeg turen ned i sentrum av Volda. Jeg gikk inn på den første frisøren jeg såg og spurte om de kunne ta hull i ørene og eventuelt når.
Den dagen tok jeg tre hull i ørene. De tre hullene vil alltid minne meg om den dagen for tre år siden. Jeg vil alltid tenke på Tobias når jeg tar inn eller ut en øredobb.

Tobias , tante er så ubeskrivelig glad i deg!
Og Gratulerer så mye med dagen!


Jeg vil også gratulere min venn Bjarte så mye med dagen!


 

Da han var på besøk hos meg i November, så tok jeg han med på Lekeland en tur.
En plass han storkoste seg , og ikke ville dra ifra.

Meg og lillegullet som slapper av litt på sofaen.


 

Ja Martine. Jeg regner med du leser det her. Som du ser har jeg copyright på bildene, fordi det er mine bilder siden jeg har tatt dem. Og når jeg har copyright på så kan jo ingen bruke dem som sine egne. 
Vil du ha de så får du snakke til meg.

En hilsen :)

mathilde ervik

31.01.2011 kl.19:24

aw, søte bilder:)

Skriv noen ord

hits