Hårmodell

    - Dato:
  • 29.01.2011
  • - Klokken:
  • 16:40
  • - Kategori:
  • Meg
  • - Hilsener: 5

Husker dere at jeg laget et innlegg sent igår der jeg fortalte at jeg hadde vert optatt hele dagen , og jeg ba dere tippe hva jeg hadde gjort ? 
Vel , jeg har tatt noen bilder fra facebook siden jeg enda ikke har fått de på Mail. Så dere skal få se.
Jeg selv, er kjempe fornøyd!
Og ikke minst så er jo Hanna en super frisør, og min faste frisør!  Er jo kjekt å ha en veninne som er frisør og i tillegg lærling! Denne gangen bestemte jeg ingenting og Hanna bestemte alt. Vel, jeg hadde vel ikke fått bestemt så mye uansett da siden jeg var hårmodell. Og skeptisk var jeg stort sett hele tiden , helt til jeg fikk se det endelige resultatet.
Det å kjenne alt håret forsvinne, det var rart , for å si det på en fin måte. Jeg hadde spart så lenge, og fått en del lengde på håret. Men jeg tror (merkelig nok) ikke at jeg kommer til å savne håret , iallefall ikke lengden. 
Men , så er det jo det med langt hår da, at det er irriterende når det hele tiden kommer ned i øynene og at det floker seg hele tiden osv. Men nå som det er kort, så slipper jeg jo det, og jeg får endelig ligge i armkroken til min kjære om natten! Herlig!
Men det absolutte aller beste med hele dagen igår, det var at jeg fikk bort etterveksten som har kommet gjennom den LANGE tiden jeg ikke har farget håret! Så nå er jeg helt blond igjen ,og bare det føles fantastisk!  
Jeg må også få med det at selv om jeg satt der i 5-6 timer ,og det ble en del venting , så hadde jeg en kjempe artig dag! Det å få vere litt sosial hjalp mye , og det gjorde veldig godt! Hanna, jeg rekner med du leser det her , Tusen Takk for den supre frisyren , og for en koslig dag igår!

 

 


Hva synes dere om frisyren ?

 


Vennligst se bort ifra ansiktet mitt , og flytt fokuset over på håret!
Som dere ser, er dette FØR , og i speilet ser dere lengden på håret.
Og her har vi det ferdige resultatet!

Ikke sant at Hanna er en flink frisør og Edel en flink fotograf ? 

5 kommentarer

iha94

29.01.2011 kl.16:44

stilig :)

Grete Høiem

29.01.2011 kl.16:50

du hadde fint hår :)

Arja

29.01.2011 kl.19:14

Så fint det vart! :D

Anne Mette

29.01.2011 kl.19:15

Arja: Tusen Takk Arja :D

Polleke

29.01.2011 kl.22:47

OI, kult :D Jeg skal være hårmodell med farge og klipp snart og! Forandringen min blir nok like stor :D

Skriv noen ord

hits