Vert hos frisør idag.

    - Dato:
  • 24.08.2010
  • - Klokken:
  • 20:09
  • - Kategori:
  • Meg
  • - Hilsener: 4
Føler jeg har brukt mye penger idag. Føler jeg kommer til å bruke mye penger imorgen. 
Idag gjorde jeg noe jeg burde gjort for lenge siden. Jeg har vert hos legen. 
Det gikk vel ikke helt som jeg håpte , men jeg fikk pratet litt. Det endte med at jeg fikk en rekvisisjon til Fysioterapaut, så får vi se om treningen hjelper mot smertene mine. 
Så neste uke så begynner jeg og min kjære å trene med fysioterapaut. Så får jeg bare krysse fingrene for at det skal hjelpe ,og at jeg blir bedre. 
Det ble også tatt en hel haug med blodprøver hos legen, så jeg må bare vente en uke eller noe sånt på svar. Blir spennende å høre svarene altså. De tok mange prøver. Blant annet stoffskifte, kolesterol, revmatisme osv.. 

Etter legen gikk jeg enda en runde i sentrum. Det gjorde jeg igår også. Hva jeg gjorde kommer jeg vel til å fortelle mer om etter hvert. Nå trenger jeg bare litt tid først. 

Men, noe annet jeg gjorde. 
Jeg var hos frisøren! 
Jeg burde ha gjort det for lenge lenge siden, og det var absolutt på høy tid for nå fikk jeg nesten ikke til å børste håret mitt en gang.  Det floket seg hele tiden. Så det gjorde godt å få klipt det litt. 
Jeg fikk endelig tilbake panneluggen min. Den ble til slutt så lang at jeg ikke kunne ha den slik den skulle, så den ble sidelugg. Men nå har jeg fått klipt pannelugg igjen ,og jeg må si det gjorde godt. 
Imorgen skal jeg tilbake. Da skal en lærling få stripe håret mitt. Jeg grugleder meg litt siden hun nettopp hadde begynt som lærling. Men jeg legger all min lit til henne, og håper det blir bra. 

Når jeg kom inn døren hjemme kom min kjære springende ut i gangen. Nysgjerrig på hvordan jeg så ut på håret. Siden frisøren hadde bølget det så såg det mye verre ut enn på bildet nedenfor. Men det ble straks litt bedre da jeg fikk børstet gjennom , og bølgene ikke ble så dominerende. 
Jeg fikk iallefall volum i håret, noe som er bra til å vere mitt hår. Svigerfar synes iallefall det var morsomt, for han lurte på hva som hadde skjedd med meg. Men, jeg tror nok det blir seende bedre ut når bølgene forsvinner. 

Slik ble jeg seende ut på håret etter dagens økt hos frisør. Har du brukt mye penger idag ? 
Hva har du gjort iløpet av dagen ? 

4 kommentarer

Tina Adele

24.08.2010 kl.20:10

så fint det ble :D

Trine

24.08.2010 kl.20:22

D va fint :)

Anne Mette

24.08.2010 kl.20:40

Tusen Takk :)

Malin - snart mor <3

24.08.2010 kl.22:11

Stilig :)

Skriv noen ord

hits