Å ta et valg som preger livet fremover

    - Dato:
  • 20.08.2010
  • - Klokken:
  • 22:05
  • - Kategori:
  • Tanker
  • - Hilsener: 2
Mange ganger iløpet av livet må man ta valg som kanskje vil prege resten av livet. 
Kanskje vil valgene prege livet bare en liten stund.  Å ta slike valg er ikke noe som er gøy. Det er noe jeg unngår å gjøre. Jeg liker livet som det er. Jeg liker å ikke planlegge. Jeg liker å ta ting som de kommer. 
Men av og til. Bare av og til må jeg planlegge. Jeg må vri og vende på hver eneste tanke som er i hodet. Jeg må for en gang skyld tenke på meg selv. Jeg må gjøre det som er best for meg. 
Av og til trenger jeg hjelp. Av og til trenger jeg råd og veiledning. Det er da jeg er glad jeg har vennene mine. Moren min. Familien min. Min kjære. Det er glad jeg har det livet jeg har. At jeg har dem som stiller opp når jeg trenger det. Hva skulle jeg gjort uten alle dem?

Iallefall. 
Å ta slike valg er noe jeg kanskje har gjort for mange ganger. Iallefall synes jeg det selv. Kanskje er det noe som ikke viser på meg. Kanskje er det noe som viser. Det jeg mener å si. Er at jeg ikke liker å ta slike valg. Når jeg må ta et slikt valg snakker jeg mye med mine kjære. Jeg ber om mange råd. Kanskje ber jeg om råd opp igjen og opp igjen. Kanskje vil jeg bare høre at noen er enig i det jeg gjør. At noen støtter valgene jeg tar. Kanskje vil jeg høre at de ikke er enig, men at jeg må gjøre det som er best for meg. Det som er rett for meg. 
Et slikt valg har jeg nå tatt. 
Jeg har satt meg ned. Vridd og vrengt på hver eneste tanke. Tenkt på meg selv. På hva som er best for meg. Hva som er best for min fremtid. Vel, om det er best for min fremtid vet jeg enda ikke. Men det vil jeg finne ut etter hvert. Men , det er noe som er best for meg. Noe som er best for min helse. Og mitt liv fremover. Min hverdag. 

Jeg vil enda ikke si hva valget går ut på. Hva jeg har gjort eller ikke. Jeg trenger tid. Ro. Hvile. 
Vet ikke om jeg kommer til å fortelle det til dere i det hele tatt. Kanskje får dere vite det. Kanskje ikke. 
Men å ha bloggen er bra. Den er god å ha når jeg har mange tanker som surrer. Den er et bra sted å skrive ned det jeg tenker. 
Jeg er glad jeg har fått den støtten jeg har. Jeg er glad jeg har fått de rådene jeg har. 
Uten det hadde jeg ikke klart å ta det valget jeg har gjort. Jeg hadde ikke klart å føle meg sikker på det valget jeg har tatt. 

TusenTakk til alle dere som har vert der for meg. Til alle dere som har støttet meg. Pratet med meg. Sagt det samme flere ganger bare for at det er det jeg trenger. Takk for at dere er som dere er.  


2 kommentarer

Hilde&Tobias

21.08.2010 kl.00:12

Hmmm, nå ble jeg nysgjerrig ;)

ANNA OSNES

21.08.2010 kl.00:20

Dette var veldig fint skrevet! Jeg også hater å ta store valg som kanskje preger resten av livet mitt!

Dette er første gang jeg er innom bloggen din! Men jeg lover at det ikke er den siste! Jeg skal bli fast leser, for du skriver så bra!

Jeg har også blogg, og elsker kommentarer (a) ikke for å reklamere for min egen blogg, men hehe, det hadde vært hyggelig med en kommentar tilbake!

Skriv noen ord

hits