De to første dagene.

    - Dato:
  • 17.08.2010
  • - Klokken:
  • 19:55
  • - Kategori:
  • Tanker
  • - Hilsener: 1
Dag 1 og 2 som lærling er over. 
Jeg trives godt. Der er veldig kjekke folk som jobber der ,og det er heller ikke mange brukere. Så det skal nok bli enkelt å lære seg hvem som er hvem og ikke minst lære å kjenne dem.  Jeg ser frem til det. 
Men egentlig så fortstår jeg ikke helt hva jeg gjør på jobb den uken her. For instruktørene er borte. Den ene har ferie, den andre er sykmeldt. Så jeg går sammen med noen som ikke har instruktør kurs , så med andre ord så bare er jeg der. Ikke har jeg opplæring før neste uke eller noe. Men jeg måtte vist begynne den uken her, så jeg får vel bare gjøre det. 
Det hele begynte med en senvakt igår, og en tidligvakt idag. Jeg kjenner kroppen er tom for energi. Jeg er trøtt. Sliten. 
Jeg sovnet ikke før i 2-tiden inatt. Opp klokken 6. Dra hal7. Jobb til 3. Hjemme 5. Lage middag og gjøre andre huslige ting. Så nå har jeg så å si satt meg ned i sofaen ,og kjenner at jeg virkelig kunne trengt noen fyrstikker. 
Noen som har noen fyrstikker å sende til meg slik jeg kan holde oppe øynene noen timer til ? 
Nå får vi snart besøk også , av bestekompisen til typen. Så da må jeg ta meg sammen . Kan ikke sitte som et slakt, eller som en mumie for den del ,for jeg sitter bare å ser ut i luften fordi jeg er trett. Burde vel egentlig brettet sammen noen klær, ryddet litt og gjort andre ting. Men jeg tror jeg forskyver det til jeg får mer energi til å gjøre det. For nå er det tomt. 
Lurer på hvordan dette skal ende. Hele uken skal jeg gå annenhver tidligvakt. Annenhver dag må jeg opp 05.30 , kanskje før også. Også kommer jeg ikke hjem før i 5-6 tiden. Når jeg har senvakt kommer jeg ikke hjem før i 12 tiden. 
Det er travelt å bo et stykke unna jobb. Det er travelt når sjefen ikke hører på det jeg sier, ikke tror på det jeg sier. 
Men å bo et stykke unna jobb , er noe jeg selv har valgt. Jeg har bare meg selv å skylde på.


Jeg har enda ikke fått innpå alle bildene mine siden jeg slettet alt på maskinen. Dermed så må dere nøye dere med et bilde fra arkivet. Bildet er tatt i Spania i April da jeg var på skoletur. 


En hilsen :)

Lizbeth Osnes

17.08.2010 kl.20:05

Godt at det gikk fint da, selv om det er slitsomt uten instruktør! Er det eldresenter du arbeider eller? =)

Skriv noen ord

hits