Har vi hoppet over en årstid ?

    - Dato:
  • 21.07.2010
  • - Klokken:
  • 17:47
  • - Kategori:
  • Tanker
  • - Hilsener: 3
De sier det er sommer. Men jeg er ikke så helt sikker på det. 
Det eneste jeg har sett hittil i sommer er regn. Om det kommer sol en dag så varer det halve dagen før regnet kommer snikende igjen. 
Men ja. Jeg bor jo på Sunnmøre så det er vel ikke så rart at her bare er regn ? 
Jeg mener det skulle vert en selvfølge å få en fin sommer med mye sol med tanke på den vinteren som var. Den slapp jo aldri taket. MenMen..

Når jeg var ferdig på jobb idag så tok jeg en buss til Moa, og når jeg kom dit så møtte jeg Bønna. En av mine bestevenner. Siden jeg da ikke rakk den bussen jeg skulle ta, så kjørte han meg helt hjem. Snille bestevennen. Jeg er glad jeg fikk møte han igjen. For da fikk vi pratet litt sammen om diverse ting, og jeg fikk ut en del av de tankene jeg har holdt inni meg de siste dagene. Det har skjedd en del ting, og de tingene bør ikke nevnes på en blogg. Så derfor så har det vert litt stille på bloggfronten de siste dagene. Men , nå tror jeg ting går bedre, så sakte men sikkert vender jeg tilbake til bloggingen. Jeg har jo savnet å blogge. 

Ikveld og imorgen tidlig så tenker jeg at jeg må begynne å pakke litt. Iløpet av Fredag så skal jeg, min kjære og hans bestekompis Hans Kato på en liten ferie. Og jeg gleder meg noe sykt! 
Vel , det er kanskje ikke ferie når det bare er en helgetur. Men siden jeg jobber hele "sommeren" så velger jeg å kalle det en ferie. Jeg kommer meg jo litt vekk. Jeg har også tro på at det kommer til å bli en helg med mye latter og morro, og jeg ser virkelig frem til det. 
Men før jeg forsvinner helt inni dataverdenen, så tror jeg at jeg slutter av her, og så går jeg å begynner å pakke litt. Bare sånn at jeg iallefall har begynt. Hva skal du i helgen ? 
Skal du på noen ferie i sommer ? Isåfall , hvor ? 
Er det sol eller regn der du bor ? Siden jeg lengter sånn etter sommer og varme. Så slenger jeg inn noen sommerbilder. 

I fjor sommer da jeg var på båttur med mamma,lillebror og stefaren min. 

Solnedgang i sommer en gang. 

Solnedgang i Sykkylven. 

Spania , April 20103 kommentarer

Angelika Andersen

21.07.2010 kl.18:07

Så flink du er til å ta bilder :)

Føler det samme, som om det var vår og så kom høsten... føler ikke det har vært sommer

Kathleen

21.07.2010 kl.18:49

Huff, her også e det regn, og eg trur rett og slett vi kan sjå langt etter sommerværet her i Bergen=( Menmen...skal jobbe mye så får prøve å leve med det!:P Fine bilder! Må ta vare på dei gode sommerminna vi har=)

Kathleen

21.07.2010 kl.20:02

sv: Ja, legge ikkje så merke til det, og tenke det e like greit det regna sia man jobba likevel! Men etterhvert kjenne eg at eg mangla D-vitamin:P Trur eg skal ta meg en tur i solariumet imorga etter jobb;) Syns din farge va veldig fin òg! Kjekt å være blondine;)

Skriv noen ord

hits