Gratulerer så mye.

    - Dato:
  • 26.05.2010
  • - Klokken:
  • 18:46
  • - Kategori:
  • Hilsener
  • - Hilsener: 0
Det her blitt et gratulerer innlegg..Silje.

Gratulerer så mye med dagen.


Silje ble jeg kjent med da jeg gikk i klasse med henne i fjor. Det var et skoleår jeg aldri kommer til å glemme. Et skoleår med mye latter og morro. Silje er en real jente med bein i nesen. Hun er rettferdig og snill tvers igjennom.
Jeg kommer heller aldri til å glemme den natten jeg møtte deg igjen. Takk søte deg. Det du gjorde den natten betydde mye.
Jeg savner å gå i klasse med deg. Skulle ønske vi kunne få et skoleår til sammen. Men du forsvant videre til Ørsta og jeg ble værende på samme skole. Skulle iallefall ønske vi kunne møtes litt oftere enn vi har gjort.
Iallefall. Gratulerer så mye med dagen.Alexander.

Gratulerer så mye med dagen.


Husker jeg ble kjent med Alex da han jobbet som lærling på samme båt som stefaren min. Husker jeg altid gledet meg til å besøke stefaren min på jobb når Alex var der. Det var liksom så mye artigere å vere der da. Selv om Alex stort sett satt i styrhuset på data.
Jeg har så mange gode minner fra deg Alex. Det er så synd vi har mistet kontakten. Men jeg synes virkelig du fortjener et bursdagsinnlegg likevel.
Husker så godt på Eidamessa. Da jeg dro ut først, så møtte jeg på deg , og når jeg skulle hjem for at mamma og de skulle få dra ut så ble du med dit og satt barnevakt sammen med meg slik jeg slapp å sitte der alene. Tusen Takk.
Jeg husker også godt den gangen da du var på fri og jeg var på skoletur til Florø der du bodde. Husker jeg møtte deg den gangen. Det var så kjekt.
Alex. Du er en utrolig snill person. Skulle ønske vi ikke hadde mistet kontakten.
Gratulerer med dagen.Marius .

Gratulerer så mye med lappen.


Marius er også en utrolig snill person. Husker da jeg først ble kjent med han. Det var den gangen da jeg var sammen med storebroren hans. Når jeg litt senere begynte på samme skole som Marius var da vi fikk kontakt. Det var da vi ble venner. Marius er en god person og snill tvers igjennom.
Gratulerer så mye med lappen , Marius!Kristine.

Gratulerer så mye med lappen.


Hmm.. Kristine kjenner jeg vel egentlig ikke.
Jeg vet bare godt hvem hun er.
Kan vel egentlig ikke huske om vi har pratet sammen en gang.
Men, det kan jeg iallefall si. Du er utrolig flink å ta bilder. Jeg missunner deg sånn der. Du er utrolig flink fotograf. Det skal du ha.. Også er du en veldig flink blogger. Jeg leser bloggen din hver dag.
Gratulerer så mye med lappen Kristine.

Ingen hilsener

Skriv noen ord

hits