Tidenes Påsketur

    - Dato:
  • 31.03.2010
  • - Klokken:
  • 20:03
  • - Kategori:
  • Hverdagen
  • - Hilsener: 0
Jeg har vert på tidenes påsketur.
Greit, det kan vel kanskje ikke kalles en tur siden det bare var en natt overnatting. Men jeg har iallefall vert på en tur. En tur jeg har storkost meg på , og jeg har stort sett hatt et smil om munnen og ledd hele tiden.

Jeg hadde egentlig ikke penger å bruke. Desverre så ble det brukt litt penger. Men, jeg kjøpte ting jeg trengte. så jeg har ikke kjøpt noe unødvendig. Og bra er vel det ?

Igår kveld var jeg og Olivia ute å gikk tur sammen med den søte jenten bak bloggen lilleliz.blogg.no. Det var andre gangen jeg møtte henne, men jeg hadde det like artig denne gangen, viss ikke artigere.
Vi for å gikk rundt i Ålesund i nesten 3 timer. Hadde ikke noe mål om hvor vi skulle, vi bare gikk. Må jo si jeg hadde flaks da. Hehe. Hva jeg hadde flaks med skal jeg ikke si. Men vi lo iallefall etter på .Vi lo nesten hele tiden.

Men det jeg kommer til å gjøre nå er å legge ut bilder fra de to dagene jeg har hatt i Ålesund. Kommentarer om bildene kommer ved bildene.


Utsikt fra leiligheten til Ronnie.


Fortsatt utsikt. Men en annen vinkel.


Olivia kjøpte neglelakk.


Før.


Etter. Uffdaa..


Mac , Mobil , RedBull , BigBite - Olivia har alt hun trenger.


Jeg var midt i en samtale på msn, og det måtte jo Olivia ta bilde av.


Utsikt på kvelden.


Samme som bildet ovenfor.


Jeg og Olivia skulle ta bilde sammen siden vi hadde på oss samme klær. Jeg knipset akkurat da hun fant ut at hun skulle fikse håret. (hun er nok ikke glad i meg fordi jeg legger ut dette bildet, men jeg synes det var så bra at jeg måtte).


Et litt bedre bilde av oss.


Skoene jeg kjøpte. Jeg klarte bare ikke å gå forbi dem.


Pudder måtte jeg jo ha også.


Og en jakke fra BikBok. Olivia kjøpte akkurat samme.Ingen hilsener

Skriv noen ord

hits