Et innlegg før jeg må leke med biler igjen..

    - Dato:
  • 26.02.2010
  • - Klokken:
  • 13:08
  • - Kategori:
  • Hverdagen
  • - Hilsener: 1
Her kommer et raskt innlegg før jeg må ned på gulvet å leke mer med biler.
Ja, jeg har fortsatt besøk av lille gullet mitt, og akkurat nå sitter han å ser på drømmehagen på DVD og tante, ja hun fikk grei beskjed om å gå . Så jeg nytter da sjangsen til å blogge litt :)

Idag ble jeg vekt av at lillegullet og farmor kom innpå rommet mitt for å vekke meg. Mamma var nødt til Måløy en tur med noen ting, og jeg måtte da opp å passe lillegullet.
Helt greit for meg det.
Før jeg stod opp så lå lillegullet i sengen litt sammen med meg og det første jeg fikk var en stor kos. Etter det hørte han musikk på mobilen min og hadde det veldig gøy me å skru lyset av og på. Men jeg måtte stå opp til slutt.. Etter mamma dro så spiste vi frokost, skiftet bleie, såg Drømmehagen, danset, lekte med biler. Ja, alt mulig. Og vi har stor kost oss :)

Senere idag så kommer bror og forloveden (altså foreldrene til Tobias) og skal hente han. Da skal de hjem, og jeg føler på meg at det kommer til å bli veldig stilt her når han drar. Så jeg tror jeg skal ta å gå meg en tur senere idag, og iallefall se Home and Away.. :)

Senere kommer også et inlegg om noe jeg virkelig er totalt imot. Jeg skrev om det på den forrige bloggen , så dere lesere som fulgte meg der har vel lest det før, men jeg har fått mange nye lesere, og det temaet er også noe som er veldig viktig for meg å få frem.. Så dere får bare følge med og se når det kommer. Kan ikke love når det kommer, men jeg lover at det kommer :)


Et gammelt bilde av Tobias og Onkel :)


En hilsen :)

Lizbeth Osnes

26.02.2010 kl.16:20

Naawwww, så skjønn :D Kan tenke meg det blir stilt når han drar ja! :) Ikke lenge siden jeg var barnevakt selv :) HVor gammel er han?

Gleder meg til å lese det innlegget =)

Skriv noen ord

hits