Jeg vil virkelig ikke ha mer snø..

    - Dato:
  • 24.02.2010
  • - Klokken:
  • 19:24
  • - Kategori:
  • Hverdagen
  • - Hilsener: 2
Rett før jeg skulle til å dra på kjøretime idag så sa mamma til meg at det var begynt å snø ute. Det første jeg tenkte var at det ikke kunne stemme i det hele tatt, og jeg kjente nervene komme krypende siden jeg tross alt skulle ha kjøretimer! Og når jeg ikke har fått lærekjøre noe siden den første snøen kom så sier det vel seg selv at jeg kjente nervene komme krypende ?
Det var heldigvis bare noen få krystaller som kom ,og de var forsvunnet før kjøretimen begynte,og holdt seg faktisk borte til jeg var ferdig.
På vei hjem fra sentrum kom derimot den bygen, og det dalte ned som bare det.

Når det da endelig var opphold, himmelen var begynt å få tilbake blåfargen, og solen forsiktig prøvde å titte frem, da måtte jeg så klart ta noen bilder.

Jeg er fortsatt der jeg skal vere hele uken, med mamma, og jeg storkoser meg like mye som alltid.
Jeg har fortsatt sykt lyst å trene , hele tiden.. Men når kvelden kommer så er jeg så sliten at jeg ikke orker å gå ut for dør en gang.. Så det har blitt lite trening.. Har faktisk gått kun en tur siden jeg kom hit, og det er aaaalt for dårlig. FY MEG!

Nå har vi også fått besøk og etter å ha sittet på gulvet lenge og lekt med småbiler, så nyttet jeg sjangsen til å ta frem datamaskinen slik jeg får litt fri. Jeg har jo ikke rygg til å sitte på gulvet å leke lenge.
Men det forstår så klart ikke lille gullet. Men han har blitt kjempe søt i det siste.
Jeg satt med føttene på bordet iste og da kom han å skulle ta ned føttene mine, for jeg fikk ikke lov til å sitte med føttene på bordet. Mamma fikk ikke lov til å ha på seg tøfler, og alle untatt foreldrene har blitt kommendert ned på gulvet for å leke med biler. Litt rart å se hvor mye han forandrer seg for hver gang jeg ser han. Iallefall dersom det er noen dager mellom. Sånn som nå har jeg ikke sett han siden forrige uke, og han har forandret seg kjempe mye!

Tante er kjempe glad i deg.Jeg har forresten utrolig dårlig fantasi for tiden , og jeg aner virkelig ikke hva jeg skal blogge om.
Så det er forklaringen på få innlegg, og dårlige innlegg.. Jeg håper jeg snart får tilbake litt mer fantasi så det blir enklere å blogge.
Inntill videre, så håper jeg dere lesere kan komme med tips til meg om hva jeg kan blogge om  ?
Jeg ser at mange har det VS det, er det noe dere ønsker jeg skal begynne med ? Eller er det andre ting som dere ønsker ?

2 kommentarer

Tone

24.02.2010 kl.19:31

SV: Om du har tid en gang, så skal du få låv til å lage header til meg ja ^^

Tone

24.02.2010 kl.21:24

Sv: Jeg tror noen av russene i klassen min skal på møretreffet, men jeg vet jeg ikke kan pga bursdagsselskap til bestevenninnen min :p

Skriv noen ord

hits