Det er 2 år siden nå...

    - Dato:
  • 31.01.2010
  • - Klokken:
  • 18:14
  • - Kategori:
  • Hverdagen
  • - Hilsener: 2
Tenk at det nå er 2 år siden.
2 år siden jeg satt på skolen og ikke viste hvor jeg skulle gjøre av meg. Jeg var så spent, så nervøs, samtidig så utrolig redd for at ting ikke skulle gå bra.
Men klokken 12.06 fikk jeg en melding hvor det sto : "Du he blitt tante te na Tobias. " Også noe til som jeg ikke ønsker å skrive.
Jeg var blitt tante. For aller første gang. Tårene tittet frem i øyenkroken min da jeg leste meldingen, og jeg måtte bare lese den om igjen og om igjen. Jeg var så glad.
Endelig var du kommet. Selv om du kom 3 måneder for tidlig, og var veldig liten. Tenk, du var bare 690 gram.
Ingen viste hvordan det ville gå. Var du frisk ? Ville du overleve ? Hvordan kom fremtiden din til å bli ? osv.. Det var spørsmål jeg stilte meg selv om igjen hele tiden.
Det første jeg ville gjøre var å sette meg på bussen å dra å besøke deg. Jeg viste at sjangsen for å få se deg var veldig liten, men jeg glemmer ikke første gang jeg så deg. Du var så liten. Så forsvarsløs. Så fredfull. Jeg var så glad. Viste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg, eller hva jeg skulle gjøre.

Du var lenge på sykehuset. Og jeg glemmer ikke første gang jeg fikk holde deg. Du var fortsatt så liten. Men du har og vil alltid vere gullet mitt.

Idag er du 2 år gullet.

Du er blitt stor, og du springer rundt hele tiden og prater i et sett. Du har  ikke så mange ordene enda, men det kommer seg.
Jeg synes du er helt perfekt.

Nå har jeg nettopp vert i selskap hos deg, og jeg kunne ikke gjøre annet enn å smile når jeg så hvor glad du ble for alle gavene du fikk.

Jeg gleder meg til mange flere år sammen med deg. Til å få se deg vokse opp og bli større :)

Tante elsker deg vennen! <3
Gratulerer så mye med dagen.
Første gang jeg fikk holde deg.


2 kommentarer

Ida Alice

01.02.2010 kl.21:52

2 år allerede ja, tida flyr :)

Han er blitt så stor !!:) Er ikkje lenge før han springe i frå deg skal du sjå :)

Anne Mette

02.02.2010 kl.08:29

Ida Alice:

Hehe.. Ja han gjer snart det. Har ikke tid å kose me tante heller lenger, så jeg får bare leke med han :)

Skriv noen ord

hits